امروز: پنج شنبه، 13 اردیبهشت 1403
07/14 1395

گروه سایبان - به مناسبت هفتمين سالگرد ورود شركت بيمه البرز به بورس، مديرعامل اين شركت  با حضور در تالار بورس اوراق بهادار تهران زنگ معاملات را نواخت . زنگ خصوصي سازي اولین شرکت بیمه ای خصوصی شده در حالي نواخته شد كه واگذاري مدیریتش به بخش خصوصی درجا می زند.
چهارشنبه ۱۴ مهر ۱۳۹۵

به گزارش پایگاه خبری رازپول ، در سال 82 بود که بحث قانون تاسیس بیمه های غیردولتی مطرح و شرکت های خصوصی متولد شدند و پس از این ماجرا واگذاری سهام شرکت های دولتی البرز،آسیا و دانا بر اساس چشم اندازهای اصل 44 کلید خورد.بیمه البرز که قبل از خصوصی سازی تاریخجه ای برای خود متصور نیست و در سایت رسمی خود نیز وانمود می کند که با خصوصی سازی متولد شده از جمله شرکت های ملی شده و به نسبت قدیمی صنعت بیمه است که ظاهرا در سال 1338 متولد شده و پس از انقلاب اسلامی ملی شده است .

بیمه البرز به عنوان شرکت ملی شده با سرمایه 40 میلیارد تومان درست هفت سال گذشته با واگذاری سهامش اصطلاحا خصوصی شد و پس از واگذاری سهام به بخش خصوصی به واسطه دارایی های ارزشمند خود در گذشته در سال 1390 در مجمع تصمیم گرفت افزایش سرمایه را کلید زند و این گونه بود که سهام این شرکت قدرت مند و ارزنده ترشدتا جایی که سرمایه این شرکت از 60 میلیارد تومان به 360 میلیارد تومان در سال 1392 رسید.

امروز در حالی که به مناسبت هفتمين سالگرد عرضه سهام شركت بیمه البرز در بورس تهران،‌ آيين نواختن زنگ معاملات با حضور مديرعامل، رييس و اعضاي هيات مديره بيمه البرز و معاون ناشران و اعضاي شركت بورس در تالار اصلي معاملات بورس تهران برگزار شد،که مدیریت این شرکت همچنان در دست دولت قرار دارد . سهام شركت بيمه البرز به عنوان نخستين شركت بيمه دولتي در تاريخ ۱۵ مهر ۱۳۸۸ در بورس تهران عرضه شد و .ظرف ۳۸ ثانيه به فروش رسيد.مدیریت این شرکت را در زمان عرضه سهام محمد ابراهیم امین بر عهده داشت و وی نیز به عنوان نماینده دولت سال ها در کسوت مدیریت این شرکت باقی ماند و تاکنون نیز در حالی که تنها 17.89درصد سهام این شرکت در اختیار دولت است اما نماینده دولت هدایت این شرکت را برعهده دارد و معلوم نیست مابقی سهام این شرکت چه زمانی به بخش خصوصی عرضه می شود .
سهام داران این شرکت به این ترتیب هستند : بدين ترتيب شركت بيمه البرز اولين شركت بيمه دولتي است كه سال ۱۳۸۸ بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسي از مالكيت دولت خارج و به بخش‌هاي عمومي و خصوصي واگذار شد اما در حالی که بییمه مرکزی نیز این شرکت را در زمره بیمه های خصوصی می شناسد اما هدایت این شرکت در اختیار نماینده دولت است .

اسناد افزایش سرمایه شرکت از محل مطالبات و تجدید ارزیابی دارایی و البته آورده نقدی لازم به اشاره است که رسول تاجدار مدیرعامل این شرکت روز چهارشنبه پس از نواخته شدن زنگ آغاز معاملات امروز بورس که به مناسبت هفتمین سالگرد عرضه سهام این شرکت انجام شد،در جمع خبرنگاران درباره هشدار رئیس کل بانک مرکزی درباره احتمال تعیین نرخ های تکلیفی اظهار داشت: بعد از مشکلی که برای یکی از شرکت های بیمه رخ داد (بیمه توسعه)، مسئولان بیمه مرکزی نگران توان شرکت ها در پوشش تعهدات خود بویژه در رشته بیمه عمر هستند.
وی با بیان اینکه رشته بیمه عمر شرایط خود را دارد و بیمه گر امروز حق بیمه دریافت می کند اما باید 10 سال بعد پاسخگوی تعهداتش باشد، گفت: درصورتی که شرکت های بیمه به نرخ گذاری غیرفنی ادامه دهند، نرخ گذاری تکلیفی در صنعت بیمه اقدام کاملا درستی خواهد بود.


وی تصریح کرد: در شرایط امروز اقتصاد نمی شود یک شرکت بیمه عمر را با نرخ تضمینی 28 درصد به بیمه گذار بفروشد که البته با تصمیم اخیر شورای عالی بیمه نرخ تضمینی به 16 درصد کاهش یافت.
نماینده دولت در بیمه البرز تاکید کرد: چطور می شود در شرایط امروز اقتصاد ایران سود 28 درصدی در رشته بیمه عمر محاسبه و به بیمه گذار پرداخت کرد در حالی که بیمه گر باید حداقل 32 درصد از این پولی که محل حق بیمه ها کسب می کند، عایدی داشته باشد.


تاجدار تصریح کرد: این نرخ گذاری های غیرفنی نشان می دهد که شرکت یادشده دچار مشکل نقدینگی است و می خواهد با ارایه این نرخ ها بخشی از مشکل خود را پوشش دهد.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود