صفحه اصلي > بازار پول > هدف پژوهشکده پولی و بانکی از گسترش فعالیت های رسانه ای چیست؟/پاسخگوی شبهات کیست؟

هدف پژوهشکده پولی و بانکی از گسترش فعالیت های رسانه ای چیست؟/پاسخگوی شبهات کیست؟


7 دی 1399, 19:04.

 

گروه بازارپول - موسسه غیرتجاری مطبوعاتی بازارپول و ارز با سهامداری پژوهشکده پولی و بانکی به ثبت رسید.

به گزارش رازپول، موسسه غیرتجاری مطبوعاتی بازارپول و ارز از آبان ماه سال جاری رسما با سرمایه 10 میلیون ریال به ثبت رسیده است.

تولید محتوا در کلیه قالب های رسانه ای، خرید و فروش و تبادل تولیدات رسانه ای، انتشار رسانه های عمومی تخصصی و مکتوب با مجوز رسمی، خدمات روابط عمومی و مشاوره ای و رسانه ای به افراد حقیقی و حقوقی و خدمات مشاوره ای و یا اجرایی در کلیه فرآیندهای نشریات مکتوب و الکترونیک از جمله موضوعات فعالیت این مجموعه است.

100 درصد سهام این مجموعه متعلق به پژوهشکده پولی و بانکی است.


اما مدیران این مجموعه چه کسانی هستند؟

کامبیز زاهدپور عضو هیات اداره کننده به مدت نامحدود و مدیرعامل و عضو هیات مدیره به مدت 2 سال معرفی شده است. زاهدپور مدیر پیشین روابط عمومی بانک مرکزی مشاور رسانه ای بانک مرکزی و مدیرمسئول شبکه خبری ایبنا است.

محمدرضا جمشیدی نیز به عنوان عضو هیات اداره کننده به مدت نامحدود و عضو هیات مدیره به مدت 2 سال معرفی شده است. نامبرده دبیر کانون بانک‌ها و موسسات اعتباری خصوصی است.

علیرضا قیطاسی نفر بعدی هیات مدیره به دت دو سال و عضو هیات اداره کننده به مدت نامحدود است. او دبیرکل شورای هماهنگی بانک‌های دولتی و نیمه دولتی است.

مهران آقایی عضو اداره کننده و رئیس هیات مدیره است و حمید زمان زاده نصرآبادی از دیگر اعضای اعضای هیات مدیره و اعضای هیات اداره کننده هستند .

نصرآبادی مدیر امور پژوهشی پژوهشکده پولی و بانکی نیز هست.


سوال این است که 100درصد سهام این مجموعه متعلق به پژوهشکده پولی و بانکی است که زیرمجموعه بانک مرکزی است و معلوم نیست سازوکار انتصاب افراد از شبکه بانکی در هیات مدیره به چه ترتیب است؟
از سوی دیگر خرید و فروش محتوای رسانه ای از سوی مجموعه ای که 100درصد سهام آن متعلق به پژوهشکده پولی و بانکی است جای سوال دارد؟
درآمد حاصل از این فعالیت ها قرار است به چه صندوق و حسابی واریز شود؟
این در حالی است که موضوع ارائه مشاوره های رسانه ای و روابط عمومی از سوی این موسسه که بزرگترین ذی نفع آن بانک مرکزی است جای ابهام دارد.
از سوی دیگر هنوز مستندات حسابرسی شده ای از درآمدهای پایگاه خبری ایبنا که هنوز ماهیت آن به درستی مشخص نیست و معلوم نیست که درآمدهای آن صرف چه اموری شده است باقی مانده است.

آگهی روزنامه رسمی مربوط به 22 مهر ماه 1398 اذعان دارد که صورت های مالی پژوهشکده پولی و بانکی مربوط به سال 1395 در هیات امنا به تصویب رسیده است و همین آگهی اذعان دارد که سرمایه موسسه از یک میلیارد ریال به 10 میلیارد ریال رسیده است.

آیا بهتر نیست که رئیس کل بانک مرکزی به جای اعلام افتخار 5 بانک بزرگ کشور نیم نگاهی به زیرمجموعه های خود داشته باشد؟



 
بازگشت | Web Statistics