صفحه اصلي > سایه بان > اما و اگرهای ورود به یک مناقصه

اما و اگرهای ورود به یک مناقصه


26 اسفند 1399, 09:29.
گروه سایبان- در روزهای گذشته مناقصه ای توسط یکی از نهادها برگزار شد و متعاقب برگزاری این مناقصه، سندیکای بیمه گران طی یک نامه رسمی و با توجه به سوابق خسارتی سنوات گذشته و همینطور درخواست ضمانت نامه حسن اجرای انجام کار بیمه گذار، به کلیه شرکتهای بیمه ای تذکراتی داد.

ظاهرا پس از وصول نامه  برخی از شرکتهای شرکت کننده یا در مناقصه حضور نکرده و یا نسبت به اصلاح نرخ اعلامی خود اقدام نمودند و در این میان، چند شرکت بیمه ای همچنان به نرخ شکنی اصرار داشته و با همان نرخ و شرایط قبلی در مناقصه حضور پیدا کردند و بسیار محتمل است یکی از شرکتهایی که در این خصوص بی توجهی نموده است، به عنوان برنده مناقصه نیز اعلام شود. نکته قابل تامل آن است که امضا اسناد مناقصه مذکور صرفا می بایست توسط صاحبان امضاء در روزنامه رسمی صورت بگیرد ( در این مناقصه شعب، نمایندگان و کارگزاران اجازه حضور ندارند) به عبارتی بالاترین مقام های اجرایی و صاحبان امضاء شرکت در ذیل اسناد مناقصه امضاء نموده اند و در صورت برنده شدن و انعقاد قرارداد، شرکت متبوع خود را متعهد به جبران خسارت سه تا چهار ساله ای خواهند نمود.

اکنون با توجه تذکر سندیکای بیمه گران چند سوال مطرح می شود: اول آنکه با توجه به زیان ده بودن قرارداد مذکور در سنوات قبل، نحوه ارزیابی ریسک شرکتهایی که با نرخی غیر معمول و حتی پایین تر از نرخ های برندگان متضرر سالهای قبل در مناقصه شرکت نموده اند چگونه بوده است؟ ( حسب اطلاعات واصله هیچ از برندگان سالهای قبل مناقصه با نرخ برنده سال قبل خود در مناقصه حضور نیافته اند و هر سال نرخ شرکت در مناقصه خود را افزایش داده اند. مسئله ای که سندیکا به درستی آنرا گوشزد نموده است). آیا مدیر امضاء کننده، زمان تصدی خود را کوتاه می بیند و یا قصد دارد به شرکت دیگری کوچ نماید؟ در این صورت، آیا تصمیم گیرندگان عزیمت این نوع مدیران به شرکت جدید بیمه ای، سوابق غیر فنی این چنینی این مدیران را در نظر می گیرند؟ آیا با توجه به تذکر رسمی سندیکای بیمه گران، ماده 12 اساسنامه سندیکا در خصوص نرخ شکنان اعمال خواهد شد؟

بازگشت | Web Statistics