صفحه اصلي > سایه بان > گزارش سوییس‌ری با عنوان «گشودن مرزهای جدید در زمینه بیمه اموال و‌ مسوولیت»

گزارش سوییس‌ری با عنوان «گشودن مرزهای جدید در زمینه بیمه اموال و‌ مسوولیت»


16 بهمن 1399, 16:01.

گروه‌ سایبان- حجم داده‌هاي ديجيتال كه در سطح جهان توليد مي‌شود بصورتی نمايي در حال افزايش است. همزمان هزينه‌هاي سخت‌افزاري و تعمير و نگهداري به مدد تكنولوژي ذخيره‌سازي ابري داده‌ها بطور معني‌داري كاهش يافته است. تا سال 2025 حجم داده‌هاي ديجيتال در سطح جهان نسبت به سطح فعلي 27 درصد افزايش يافته و به 175 زتابايت (10 به توان 21 بايت) خواهد رسيد كه يك سوم آن داده‌هاي real-time خواهد بود (داده‌های real-time داده‌هايي هستند كه بلافاصله بعد از جمع‌آوري در اختيار مصرف‌كننده قرار مي‌گيرد). بخش اعظم اين داده‌ها بصورت خودکار، ارزان و بدون دردسر توسط حس‌گرها، تراكنش‌هاي معاملاتي و پلتفرم‌هاي مربوط به شبكه هاي اجتماعي ايجاد خواهد شد.






صنعت بیمه تاکنون در پذیرش تکنولوژی‌های جدید در مقایسه با بسیاری از صنایع دیگر کندتر عمل کرده است. اما این وضعیت با برنامه‌ریزی که بسیاری از بیمه‌گران جهت استفاده بیشتر از تجزیه و تحلیل‌ داده‌ در حال انجام آن هستند رو به تغییر است. بنا به مطالعه‌ای که احیرا در ایالات متحده صورت پذیرفته است بخش عمده‌ بیمه‌گران اموال و مسؤولیت (92 درصد) بر روی طرح‌های جدید در زمینه کلان‌داده‌ها و داده‌کاوی پیشرفته برنامه‌ریزی کرده‌اند. البته تداوم فعالیت انبارهای داده حاکی از آن است که بسیاری از بیمه‌‌گران هنوز در مراحل اولیه ایجاد زیرساخت‌های طرح‌های مورد اشاره هستند چون آنها هنوز درگیر رفع چالش‌های سیستم‌های موجودند.  

گرچه مخارح صنعت بیمه روی فناوری اطلاعات طی چند سال گذشته ثابت مانده است (حدود 4 درصد حق بیمه‌ها) اما تحلیل‌گران انتظار دارند تحولی در ساختار بودجه فناوری اطلاعات بیمه‌ها اتفاق بیافتد چون بسیاری از بیمه‌گران به‌روز رسانی سیستم‌های بیمه‌گری متمرکز خود را تکمیل و منابع بیشتری را  به طرح‌های جدیدتر نظیر بیمه‌‌گری دیجیتال و تجزیه و تحلیل داده اختصاص می‌دهند. بر اساس اظهارات سال 2016 دست‌اندرکاران داده‌ و داده‌کاوی در بیمه‌گران جهانی، این دسته از بیمه‌گران سالانه به میزان 80 میلیون دلار در تجزیه و تحلیل داده‌‌ها سرمایه‌گذاری می‌کردند و غالب آنها صحبت از برنامه‌ریزی جهت افزایش این مخارج کردند. بر اساس برآوردهای موسسه بین‌المللی داده‌ (IDC)‌، مخارج صنایع روی کلان‌داده‌ها و راه‌حل‌های داده‌کاوی از ابتدای سال 2018 تا انتهای سال 2022 سالانه 13.2 درصد رشد می‌کند و ما (نهاد پژوهشی سوییس‌ری) به بیمه‌گران توصیه می‌‌کنیم که از این روند عقب نمانند. البته بیمه‌گران بزرگ که در مقیاس جهانی فعالیت دارند مخارج بسیار بیشتری در این زمینه انجام می‌دهند. بعنوان مثال شرکت بیمه جنرالی در سال 2015 اعلام کرد تا پایان سال 2018 معادل 1.42 میلیارد دلار در فناوری و تجزیه و تحلیل داده‌‌ها سرمایه‌گذاری مجدد خواهد کرد. با این حال بیمه‌گران احتمال کمی دارد که در پروژه‌‌های با مقیاس خیلی بزرگ سرمایه‌گذاری کنند چون مدیریت چنین پروژه‌هایی و کسب منفعت از آنها مشکل است. اغلب بیمه‌گران طیفی از پروژه‌ها را که به دقت اولویت‌بندی شده‌اند انتخاب می‌کنند و غالبا با مواردی که دارای کاربرد محدود هستند و می‌توانند به سرعت عملیاتی شده و به سهولت ارزش افزوده خود را نشان دهند شروع می‌کنند.

طبق برآوردها مخارج صنعت بیمه (شامل بیمه‌های اموال، مسوولیت، زندگی و سلامتی) در زمینه فناوری اطلاعات در سال 2019 به 220 میلیارد دلار می‌رسد که در یک تخمین محافظه‌کارانه سهم سرمایه‌گذاری روی داده و داده‌کاوی از آن 8 تا 10 درصد (18 تا 22 میلیارد دلار) خواهد بود. با فرض سهم 15 درصدی هزینه‌های صنعت بیمه از حق‌بیمه‌ها، سهم داده و داده‌کاوی از حق‌بیمه‌ها حدود 3 درصد هزینه‌ها خواهد بود. لازم به ذکر است برآوردها نشان می‌دهد در ایالات متحده پروژه‌های مربوط به داده و داده‌کاوی حدود 15 درصد مخارج فناوری اطلاعات بیمه‌گران اموال و مسوولیت در سال 2019 خواهد بود.


در شکل زیر برآورد سوییس‌ری از ساختار مخارج فناوری اطلاعات بیمه‌گران اموال و‌ مسوولیت در دنیا برای سال ۲۰۱۹ نشان داده شده است.
 




منبع کانال نکته
بازگشت | Web Statistics