صفحه اصلي > سایه بان > شنیده های جدید از شرکت توسعه کسب و کار سبا وابسته به بیمه ایران

شنیده های جدید از شرکت توسعه کسب و کار سبا وابسته به بیمه ایران


26 فروردین 1399, 11:50.

 گروه سایبان- زمزمه تغییر مدیرعامل شرکت توسعه کسب و کار سبا که حدود شش ماه است منصوب شده گمانه زنی ها برای دلایل این تغییر را افزایش داده و این پرسش را مطرح می کند که چرا عمر مدیریتی در نظام اقتصادی کشور کوتاه شده و اساسا سهامداران چه مطالباتی از نمایندگان و منصوبین خود در هیات مدیره شرکت های زیرمجموعه دارند که بعضا قابل تحقق نبوده و نهایتا منجر به تصمیم به تغییر گزینه ها گرفته میشود؟

شنیده ها در حالی از احتمال تغییر کریم رشیدی پور مدیرعامل شرکت توسعه کسب و کار سبا وابسته به بیمه ایران خبر می می دهد که دلیل این تلاش برای تغییر در مجموعه ای که مدیرش در شش ماهه گذشته منصوب شده ظاهرا تنها یک دلیل دارد و آنهم اختلاف نظر در برخی رویکردهای مدیریتی است.


رشیدی مدیرعامل شرکتی است که در حال حاضر بزرگترین پروژه مدرن اداری در کشور به مساحت 194 هزار متر مربع را در دست ساخت دارد که بر اساس برآوردهای صورت گرفته در سال 1400 به بهره برداری خواهد رسید.

خبر تغییر وی در حالی به گوش میرسدکه نامبرده مهرماه سال۹۸ پس از جدایی محسن پورکیانی از بیمه ایران و در پی آن تغییر صادق الحسینی که مدیرعامل پیشین شرکت توسعه کسب و کار سبا و از منصوبین به وی بود، به این مجموعه پیوست.


حجم منابع در گردش شرکت کسب و کار سبا که این روزها در حال تکمیل پروژه عظیم گلستان است بسیار قابل توجه است تا جایی که محسن پورکیانی مدیرعامل سابق بیمه ایران پیش از این گفته بود؛ این پروژه بزرگترین ساختمان اداری کشور و یکی از نمادهای شهر تهران است. گاهی اوقات که به عملکرد خود در آن روزها فکر میکنم، کاملاً از تهور مدیران خودم متعجب میشوم و معتقدم کار بسیار بزرگی صورت گرفته است. ارزش آن ساختمان در سال ۱۴۰۰ که ساخت آن تمام می شود حداقل ۱۰ هزار میلیارد تومان است که حدود دو برابر زیان انباشته بیمه ایران می شود این در حالیست که تا الان کمتر از ۵۰۰ میلیارد تومان برای آن ساختمان هزینه شده است! و در کل هم کمتر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد.


برخی منابع آگاه معتقدند که اجاره چند ساله این پروژه می تواند در طول چند سال منابع هزینه شده را به بیمه ایران بازگرداند. از سوی دیگر با منابع مورد نیاز تکمیل پروژه می توان 10 شرکت بیمه ای راه اندازی کرد و همه این موارد حساسیت و نظارت سازمان های نظارتی را برای دقت نظر در رفتارهای این شرکت و مدیران و خصوصا سهامداران را مطالبه می کند.

به نظر می رسد که موضوع دقت نظر در انتخاب پیمانکاران، کنترل هزینه ها ، برگزاری مناقصه برای انتخاب های مناسب که در نهایت به سودآوری پروژه منتج می شود نه تنها در دستور کار دست اندرکاران قرار دارد بلکه باید خواستگاه همه نهادهای بالادستی از وزارت اقتصاد گرفته تا بیمه ایران باشد، چراکه اولا بیمه ایران دولتی است و منابع آن متعلق به مردم است و ثانیا در سال پایانی دولت قرار داریم و بیمه ایران نباید دست آویز برخی جریانات قرار گیرد.


بازگشت | Web Statistics