صفحه اصلي > سایه بان > رئیس کل بیمه مرکزی به چه سوالاتی باید پاسخ دهد؟

رئیس کل بیمه مرکزی به چه سوالاتی باید پاسخ دهد؟


27 آبان 1398, 22:18.
 
گروه سایبان - یازدهمین نمایشگاه معرفی فرصت‌های سرمایه گذاری کشور و ششمین نمایشگاه بین‌المللی بورس بانک، بیمه و خصوصی‌سازی (کیش اینوکس ۲۰۱۹ ) عصر امروز (دوشنبه) در جزیره کیش گشایش یافت و رئیس کل بیمه مرکزی قرار است صبح فردا به پرسش های خبرنگاران پاسخ دهد . اما چه سوالاتی در صنعت بیمه وجود دارد که رئیس کل باید به آنها پاسخ گوید؟


ظاهرا صبح روز سه شنبه نیز رئیس کل بیمه مرکزی در جمع خبرنگاران حاضر خواهد شد و به پرسش های خبرنگاران پاسخ خواهد داد . اما پرسش های مطرح که رئیس کل بیمه مرکزی باید به آن پاسخ گوید چه مواردی است؟


  1. ایران در حَالی 30درصد سهم ایشن ری را در اختیار دارد که در شرایط تحریم هیچ گونه منفعتی از این سرمایه گذاری عاید کشور نشده است در حالی که روسای کل بیمه مرکزی ایران همواره در هیات مدیره این مجموعه دارای کرسی بوده اند . چرا نتوانسته ایم  از این سرمایه گذاری و فرصت استفاده کنیم و چرا تنها روسای کل در بدنه این مجموعه نقش دارند؟
  2. وزیر اقتصاد به تازگی از حس آلودگی و فساد در صنعت بیمه سخن گفت و بیمه مرکزی را مامور بررسی و پیگیری کنترل فساد در صنعت بیمه کرد. مسلما منظور وزیر اقتصاد تخلفات و باند های خسارت های تقلبی بیمه شخص ثالث نیست چرا که اخیرا نهادهای نظارتی خارج از صنعت بیمه تخلفاتی را گزارش کرده اند . به این موارد باید بیش از 20 عنوان مصاحبه را که رازپول با مدیران عامل و اعضای هیات مدیره شرکت های بیمه را داشت افزود که به موارد متعدد انحراف در صنعت بیمه اشاره داشتند.
  3. حواشی مدیریتی در یکی از شرکت های بیمه یکی از موضوعات داغ خبری صنعت بیمه در روزهای اخیر بود. آخرین مصوبه هیات مدیره این شرکت در حالی به امضای اعضای هیات مدیره رسیده است که برخی از این اعضا دارای تائیدیه صلاحیت از بیمه مرکزی نبوده اند. در مواجه با چنین تخلفاتی رویکرد بیمه مرکزی چیست؟
اخیرا دیده شده که برخی از مدیران بیمه از شرکتی برکنار می شود و در شرکتی دیگر به کار گرفته می شوند. این مدیران اگر توانمند هستند چرا در شرکت های قبلی باقی تمی مانند و اگر توانمند نیستند چرا در شرکتی دیگر به کار گرفته می شوند. نقش بیمه مرکزی در بررسی کارنامه این مدیران و نمرات منفی مندرج در پرونده های ایشان در این موارد چیست؟
  1. چندی است که در مبانی مرزی خصوصا زمینی بیمه های بیمه های مسافری تقلبی به فروش می رسد که هم اعتبار صنعت بیمه را زیر سوال می برد و هم سبب ایجاد تصویری ناخوشایند از کشور است . بیمه مرکزی برای کنترل این تخلفات چه برنامه ای دارد؟
  2. چندی پیش زمزمه اخذ مالیات از بیمه های عمر توسط جناب عالی مطرح شد. بیمه مرکزی برای این موضوع  چه رایزنی هایی را داشته است و در صورت وقوع چنین مسئله ای چه پیامدهایی برای صنعت بیمه ایجاد خواهد شد؟
  3. در سایه عدم انتشار آمارها در سایت بیمه مرکزی، حق بیمه تولیدی ، خسارت پرداختی ، نسبت خسارت صنعت بیمه چقدر بوده است و سهم بازار بیمه های خصوصی به چه میزان رسیده است؟
  4. اخیرا در ناآرامی های اتفاق افتاده در سطح کشور برخی از اماکن و بانک ها دچار آسیب شده اند . آیا صنعت بیمه نسبت به جبران این خسارت ها اقدام خواهد کرد.
  5. توانگری برخی از شرکت های بیمه سال هاست که زیر سطح یک باقی مانده است . بیمه مرکزی برای این دست شرکت ها برنامه ای دارد؟
  6. خودروهای نامتعارف یکی از گرفتاری های امروز مردم و البته صنعت بیمه است . کمیسیون تخصصی شورای عالی بیمه قرار بود نسبت به حذف تبصره 3 ماده 8 قانون شخص ثالث تصمیم گیری کند. موضوع به کجا رسید.
  7. شرکت های مناطق آزاد برخی رشته ها مانند درمان انفرادی را در سرزمین اصلی صادر می کنند اما بیمه مرکزی اجازه نمی دهد درمان مسافرتی خارج از کشور صادر کنند . چرا این رشته جزء درمان انفرادی محسوب نمی شود در حالیکه شرکت ها این رشته را جزء درمان طبقه بندی می کنند.
  8. با توجه به حوادث اخیر طبیعی موضوع صندوق بیمه حوادث طبیعی به کجا رسید؟
  9. سالنامه آماری بیمه مرکزی اذعان دارد که زیان انباشته بیمه ایران در سال 97 افزایش یافته است . برنامه نهاد ناظر برای ساماندهی اوضاع این شرکت چیست؟
  10. اداره بزرگترین شرکت بیمه کشور با بیش از 5 هزار میلیارد تومان زیان انباشته به صورت سرپرستی تا چه زمانی ادامه دارد؟
  • و سوال آخر اینکه در شرایط اقتصاد مقاومتی ضرورت برگزاری چنین رویدادهایی (نمایشگاه) چیست و نمایشگاه سال گذشته چه دستاوردی برای صنعت بیمه داشت؟

بازگشت | Web Statistics