صفحه اصلي > سایه بان > انتقاد رئیس مرکز فنآوري اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی از عقب ماندگی صنعت در حوزه سیستم های جامع بیمه گری

انتقاد رئیس مرکز فنآوري اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی از عقب ماندگی صنعت در حوزه سیستم های جامع بیمه گری


16 تیر 1397, 12:17.

 سید قاسم نعمتی مرشت رئیس مرکز فنآوري اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی در نشستی مشترک با مجید بختیاری مدیرعامل بیمه دی و علاقه مندان به حوزه فین‌تک در پاسخ به پرسشی که آیا بیمه مرکزی استارت آپ ها را به رسمیت می شناسد اظهار کرد که مخالفتی با استارت آپ وجود ندارد و از دید ما به رسمیت شناخته می شوند.

نعمتی در پاسخ به اینکه آیا مقوله فناوری اطلاعات در صنعت بیمه در وضعیت قابل قبولی قراردارد عنوان کرد که هیچ وقت نباید خود را در موقعیت بهینه در نظر بگیریم و انتظارات بسیاری در این حوزه وجود دارد و هنوز برای رشد و توسعه فضای بسیاری وجود دارد . وی با بیان اینکه بخشی از این موضوع در حیطه اختیارات صنعت بیمه و بخش دیگری مربوط به فضای کسب و کار است اذعان داشت که بیمه با همه صنایع مرتبط است و باید اطلاعات وسیعی در این خصوص داشته باشد. به گفته وی اما در خود این صنعت نیز شرکت های فعال در حوزه core insurance  به تعداد انگشت های دست هم نمی رسد ، بنابراین در این حوزه بسیار عقب هستیم .


رئیس مرکز فنآوري اطلاعات و ارتباطات بیمه مرکزی در پاسخ به این پرسش که آیا بیمه ها آمادگی دارند که با فناوری های ارتباطی همراهی کنند، گفت: زیر ساخت ها در بیمه مرکزی و شرکت ها از آمادگی نسبی برخوردار است . در حال حاضر پرتفوی ثالث در صنعت بیمه با صدور کد یکتا و به صورت آنلاین صادر می شود و مکانیزه است . در سایر رشته ها این مسدله به صورت غیر آنلاین در جریان است و با رعایت الزامات این امکانات می تواند مراوده اطلاعاتی را برقرار کند.



در ادامه بختیاری  در پاسخ به این پرسش که آیا بیمه ها استارت آپ ها را به رسمیت می شناسد با بیان اینکه راه حل ایجاد تحول در صنعت بیمه شکل گیری استارت آپ ها است گفت که بیمه دی از تقویت این حوزه در صنعت دفاع می کند.


وی در ادامه با اشاره به اینکه در زیرساخت های ارتباطی دچار مشکل اساسی نیستیم در پاسخ به این پرسش که 90 درصد بازار از یک core استفاده می کنند و این دارای ریسک است گفت که بله این مشکل جدی است و این موضوع به میزان سرمایه گذاری صنعت بیمه در حوزه فناوری اطلاعات باز می گردد.

وی اذعان دارد که مقایسه فناوری اطلاعات با سایر شخص های اطلاعاتی قابل مقایسه نیست اذعان کرد که در میزان سرمایه گذاری در فناوری اطلاعات عقب هستیم  و مجموع هزینه های بیمه ها با یک بانک هم در این حوزه قابل قیاس نیست .


بختیاری با بیان اینکه میزان سرمایه گذاری بیمه ها در حوزه فناوری اطلاعات به 200 میلیارد تومان هم نمی رسد اذعان دارد که باید ذهنیت مدیران بیمه ای عوض شود.

به گفته وی یکی از ثروت های بانک ها در این بخش میزان پروژه های شکست خورده ی آنها است و این تجربیات سبب شد که بانک ها در این بخش پیشرفت کنند.

بختیاری با اشاره به اینکه اگر منظور از زیرساخت های فناوری core است در این زمینه تنگنا وجود دارد و مسئله اصلی سرمایه گذاری در این بخش است .

در ادامه نعمتی اذعان کرد که انتظار صنعت بیمه از استارت آپ ورود به بازارها و محصولات جدید و در نهایت کاهش قیمت تمام شده است . به گفته وی استارت آپ ها هدف گذاری غلطی در صنعت بیمه داشته اند در حالی که در حوزه های متعددی می توانند به صنعت کمک کنند.

البته بختیاری نیز در همین زمینه عنوان کرد که فین تک ها می توانند به کاهش تخلفات و تسهیل فرآیندها کمک کنند .وی شکل گیری تشکل واحد در این زمینه را یکی از راه های اثرگذاری بیشتر برای ورود فین تک ها به عرصه صنعت بیمه عنوان کرد که می تواند سهم صدای این بخش را نیز افزایش دهد.


بازگشت | Web Statistics