امروز: چهارشنبه، 5 اردیبهشت 1403
10/24 1398

گروه سایبان - به نظر می رسد اهمیت جایگاه صنعت بیمه در سال جاری به اوج خود نزدیک می شود، چراکه سوت مبارزه با فساد در کشور برای اولین بار به صورت رسمی در صنعت بیمه و توسط وزیر امور اقتصادی و دارایی به صدا درآمد و پس از آن با پیگیری های رئیس کل بیمه مرکزی، رئیس جمهور برای نخستین بار در همایش امسال بیمه و توسعه حضور پیدا کرد و در پرده سوم این سید محمد کریمی بود که توانست برای نخستین بار وزیر امور اقتصادی و دارایی را به عنوان مقام عالی و سکان دار اقتصاد کشور پای درد و دل خانواده صنعت بیمه درمحل سندیکای بیمه گران بنشاند.


بیمه گران در جلسه صبح امروز سندیکا مسائل و مباحثی را با وزیر اقتصاد مطرح کردند که در همایش سالانه بیمه و توسعه هم در حضور وزیر این مباحث به این شکل روشن و شفاف و صنفی مطرح نشد.
بنابراین به نظر می رسد که پیگیری امور صنفی با محوریت سندیکا به شکل جدیتری کلید خورده و امید می رود که بااین همگرایی و انسجام بیمه گران بتوانند مطالبات سال های گذشته خود را که حذف مالیات بر ارزش افزوده بود و دغدغه ماده 38 سازمان تامین اجتماعی را که به تازگی ایجاد شده در دور جدید رایزنی ها با موفقیت بیش از پیش پیگیری و دنبال کنند.

همگرایی امروز در سندیکا سبب شده است که نه تنها کلیه مدیران عامل در این نهاد صنفی در کنار یکدیگر پیگیر مطالبات صنفی و مشکلات خود باشند بلکه نهادهای عالی بالادستی و نظارتی نیز با جدیت بیشتری به امور آنها بپردازند و خود را ملزم به شنیدن این مسائل و مباحث بدانند.

 

به گزارش رازپول به نقل از روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، دکتر فرهاد دژپسند وزیراموراقتصادی و دارایی به همراه دکتر غلامرضا سلیمانی رییس کل بیمه مرکزی و دکتر معمارنژاد معاون امور بانکی ، بیمه و شرکتهای دولتی وزیر اموراقتصادی و دارایی در نشست شورای عمومی سندیکا حضور یافتند که اعضای سندیکا  طی این نشست صمیمی به بیان دغدغه ها، درخواست ها و دیدگاههای خود در جهت توسعه صنعت بیمه پرداختند.

دژپسند وزیر اقتصاد هدف خود از شرکت در جلسه شورای عمومی سندیکا را  شنیدن سخنان بیمه گران از نزدیک  اعلام داشت و از مدیران عامل شرکتهای بیمه خواست تا نظرات خود را صریح بیان نمایند.

در این جلسه  آقایان دکتررضایی، دکترکریمی، آسوده، کریمخان زند، دکتر چایچی، دکتر ضرابیه و کیایی و خانم نوحی به نمایندگی از جمع حاضر  نظرات خود را در خصوص مسایل مبتلا به صنعت بیمه بیان داشتند.

در این نشست تمامی مدیران عامل شرکتهای بیمه حضور داشتند.


** معمارنژاد: صنعت بیمه باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند

همچنین در این جلسه عباس معمارنژاد با بیان اینکه یکی از برنامه های وزارت اموراقتصادی و دارایی، اقتصاد هوشمند است، افزود: معاونت امور بانک، بیمه و شرکت های دولتی به دنبال اجرای این طرح است و هم اکنون این طرح در بخش بانکداری کشور در حال اجرا است.

وی با تاکید براینکه صنعت بیمه نیز باید به سمت هوشمندسازی حرکت کند، افزود: باید در کشور بیمه دیجیتال نیز اجرایی شود و یکی از ابعاد بیمه دیجیتال، استفاده از فناوری های نوین است ولی مهمترین بخش آن در توسعه مدل کسب و کار بوده که باید این مدل به روزرسانی شود.

معاون وزیر اقتصاد خاطر نشان کرد: در بیمه دیجیتال برخلاف نگاه سنتی که از درون صنعت به جامعه است، باید نگاه ما از جامعه به صنعت بیمه باشد یعنی باید آنچه مورد نظر مشتری را تولید و ارایه کرد.

دکتر معمارنژاد همچنین یکی از راه های افزایش سرمایه شرکت های بیمه در آینده را فروش بیمه های عمر و زندگی دانست و برگسترش این محصول در جامعه تاکید کرد.

گفتنی است دکتر معمارنژاد به دعوت سندیکای بیمه گران در جلسه شورای عمومی این سندیکا حضور یافت و در این جلسه که با حضور مدیران عامل شرکت های بیمه و مدیرعامل صندوق تامین خسارت های بدنی برگزار شد، درجریان مطالبات و درخواست های صنعت بیمه قرار گرفت.

**کریمی: افزایش ضریب نفوذ نیازمند عزم ملی است

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران افزایش ضریب نفوذ بیمه را از وظایف صنعت بیمه در کشور عنوان کرد و  دستیابی به این هدف بزرگ را نیازمند عزم ملی دانست.

به گزارش روابط عمومی سندیکای بیمه گران ایران، دکتر سیدمحمد کریمی حضور وزیر اقتصاد را در سندیکا باعث تقویت بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: حضور وزیر اقتصادی و دارایی در جمع مدیران عامل شرکت های بیمه به معنای آن است که دولت می خواهد از بخش خصوصی حمایت کند .

وی همچنین از وزیر امور اقتصادی و دارایی درخواست کرد که با توجه به اینکه در کشورهای موفق در حوزه بیمه از این صنعت مالیات ارزش افزوده دریافت نمی شود، ادامه داد: با توجه به اینکه 10 میلیون موتورسیکلت در کشور فاقد بیمه نامه شخص ثالث هستند، عدم دریافت مالیات از بیمه نامه ها، باعث ارزان شدن آن می شود و موتورسواران که عمدتا اقشار کم درآمد هستند نیز ترغیب خواهند شد تا نسبت به خرید بیمه نامه اقدام کنند.

دکتر کریمی موضوع مالیات بر ارزش افزوده بر بیمه نامه های عمر و زندگی و ماده 38 تامین اجتماعی را از دیگر مسایل مهم صنعت بیمه دانست و خواهان توجه دولت به این دو مقوله شد.

وی با تاکید براینکه صنعت بیمه تاکنون ریالی از بانک ها وام دریافت نکرده است، تصریح کرد: همین موضوع کمک شایانی به دولت و اجزای آن می کند.

دبیرکل سندیکای بیمه گران ایران همچنین با اعلام آمادگی سندیکای بیمه گران ایران برای اجرای صحیح و دقیق وظایفی که به موجب قانون برنامه توسعه مبنی بر کاهش تصدی گری بیمه مرکزی می تواند به این نهاد صنفی واگذار شود؛ از وزیر امور اقتصادی و دارایی به عنوان رییس مجمع بیمه مرکزی درخواست کرد که این موضوع در دستور کار این وزارتخانه قرار گیرد.

دکتر کریمی همچنین به فعالیت شوراهای هماهنگی شرکت های بیمه در استان ها و لزوم توسعه و حمایت از آنها اشاره کرد و از دکتر دژپسند درخواست کرد که کارگروهی جهت بررسی موانع و ارایه پیشنهاداتی برای گسترش ضریب نفوذ بیمه در کشور با همکاری این وزارتخانه، بیمه مرکزی و سندیکا بیمه گران ایران تشکیل شود.

در این جلسه آقایان دکتر رضایی، دکتر کریمی، کریمخان زند، ضمیری، آسوده، دکتر چایچی، دکتر ضرابیه و کیایی و خانم صدیق نوحی نظرات خود را درخصوص مسایل مبتلابه صنعت بیمه بیان داشتند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود