امروز: سه شنبه، 28 فروردین 1403
03/30 1395

گروه سایبان - سید عباس حسینی مدیر نه ماه بیمه ایران است که زمزمه اتفاق نظر در خصوص تغییرش چند روزی است که از گوشه و کنار شنیده می شود .
به گزارش پایگاه خبری راز پول، سید عباس حسینی در حالی مدیرعامل بیمه ایران در شهریور ماه سال گذشته شد که سهم بازار این شرکت دولتی 43.35درصد بود و اکنون در قریب به هشت ماه مدت مدیریت سهم بازار این شرکت بزرگ بیمه ای به قریب به30درصد رسیده است. 
با 9ماه عمر مدیریتی در این شرکت بزرگ بیمه ای، دوران وی را در بیمه ایران می توان یکی از کوتاه ترین مدیریت های بیمه ایران دانست . از همان ابتدای تصدی وی در این مسئولیت بحث انطباق صلاحیت وی با توجه به آئین نامه 90 که آئین نامه ای در خصوص تصدی افرادی کلیدی در صنعت بیمه است مطرح شد و برخی اذعان داشتند که سابقه مدیریت وی را نمی توان با آنچه به تصویب شواری عالی بیمه رسیده و ماحصل آن آئین نامه 90 شده است ، منطبق دانست . به هرحال در میان هجمه هایی که در آن زمان به مدیریت امرالهی و داستان فیش حقوق وی و وام ها و ساختمان بیمه ایران عنوان شد، تصمیم مجمع بیمه ایران برآن شد که سید عباس حسینی از معاونت امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به بیمه ایران بیاید. هرچند که محمد ابراهیم امین به نشانه اعتراض به این انتصاب که ظاهرا با هماهنگی بیمه مرکزی نبود درجلسه معارفه وی حاضر نبود .

حاشیه های حضور وی و داستان اصطحکاک این شرکت با بیمه مرکزی به همین جا ختم نمی شود و در ابتدای امسال بود که رحیم مصدق معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در حاشیه دیدار نوروزی درپاسخ به این پرسش خبرنگار ما که آیا اعضای جدید هیات مدیره بیمه ایران تائیدیه صلاحیت بیمه مرکزی را دارا هستند، عنوان کرد که هیچ گونه تائیدیه صلاحیتی برای اعضای جدید هیات مدیره بیمه ایران صادر نشده است .
وی در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار ما مبنی بر اینکه بر أساس آئين نامه ٩٠ انتصابات بیمه ایران نيز باید بر اساس موازین این آئین نامه باشد تاکید کرد که در این زمینه هیچ گونه مکاتبه ای با بیمه مرکزی برای دریافت تائیدیه صلاحیت از طرف این شرکت صورت نگرفته است .

البته مصدق در پاسخ به این پرسش که چگونه شرکتی که بیش از 40 درصد بازار بیمه کشور را در اختیار دارد در زمینه معرفی اعضای هیات مدیره خلاف موازین آئین نامه 90 حرکت می کند اذعان داشت که در این زمینه باید با مدیران بیمه ایران صحبت کرد .وی در پاسخ به پرسش خبرنگار ما در خصوص اینکه آیا با وجود عدم دریافت صلاحیت امضای این افراد در مصوبات هیات مدیره معتبر است اذعان دارد که بیمه مرکزی صلاحیت حرفه ای را تائید می کند.
معاون طرح و توسعه بیمه مرکزی در پاسخ به این پرسش که حکم این افراد به امضای وزیر اقتصاد بوده است و این افراد توسط چه نهادی برای تائید معرفی می شوند اذعان داشت که عموما مجمع افراد را معرفی می کند.به گفته وی پیشنهاد تعیین اعضا با مجامع است و بیمه مرکزی در مورد همه شرکت ها تنها صلاحیت حرفه ای را تصویب می کند و با توجه به اینکه مکاتبه ای صورت نگرفته ما هم مجوزی صادر نکردیم.
بیمه مرکزی تا همین اواخر نیز از درج نام اعضای جدید هیات مدیره این شرکت در سایت خود امتناع کرده بود و با کناره گیری امین از ریاست کل بیمه مرکزی نام اعضای جدید در سایت بیمه مرکزی درج شد.

اما محصول مدیریتی حسینی در بیمه ایران چیست ؟
مسلما مقایسه آمار تولید حق بیمه و خسارت پرداختی این شرکت از زمانی که نامبرده شرکت را تحویل گرفته تا اکنون که زمزمه تغییرش شنیده می شود بهترین کارنامه مدیریتی دوران تصدی وی است .اما از وزیر اقتصاد بارها شنیده ایم که از بیمه ایران به عنوان یک شرکت دولتی انتظار سودآوری نمی رود و این شرکت بیشتر نقش حمایتی دارد . اخبار منتشر شده در زمان تصدی وی نیز تنها به اطلاعیه های متعدد در خصوص بیمه گذاران بیمه توسعه محدود می شود و در این مدت انعقاد تفاهم نامه همکاری با سازمان دامپزشکی و دیدار با یک هیات عراقی و فروش بیمه نامه در همکاری با ایرانسل مهمترین رویدادهای دوران مدیریتی است. هرچند که متاسفانه فاجعه منا نیز در زمان مدیریت وی رخ داد و بیمه ایران به دلیل نقش غیرقابل انکارش در صدور بیمه نامه برای حجاج که قرادادش پیش از حضور وی منعقد شده بود در این پرونده نقش داشت.
بنابراین برای این مدت نمی توان دستاورد خاص و یا نوآوری را در تاریخ عملکرد این شرکت به ثبت رساند و به تعبیری این دوران دوران خاموشی بیمه ایران است .
سید عباس حسینی در جلسه معارفه خود تاکید کرده بود که تلاش می کنیم سیاست های کلان و حرفه ای تر را تدوین و آرامش را به بیمه ایران بازگردانیم.
وی افزود: ارتقاء نقش بازار بیمه در رشد و شکوفایی اقتصاد کشور از جمله برنامه های مهم این شرکت می باشد و تلاش می کنیم به این هدف دست یابیم.


شنیده ها از اختلافات
شنیده های تائید نشده عنوان دارد سوابق مدیریتی وی با آنچه در آئین نامه 90 درج شده منطبق نبوده است و این مورد یکی از موارد تفاوت نظرها است که البته برخی نهادهای نظارتی نیز ظاهرا در این خصوص مواردی را مطرح کرده اند.اما از این موضوع که بگذریم تغییرات در امکانات و تجهیزات یکی دیگر از مواردی است که به عنوان تفاوت نظر شنیده می شود . اما آخرین و شاید تاثیرگذار ترین مورد انتصابات گسترده بیمه ایران است که در مورد اخیر آن مسئولیت معاونت ها از اعضای هیات مدیره گرفته شده و با حکم مدیرعامل به برخی افراد دیگر واگذار شده است . در روزهای گذشته نه تنها برخی اعضای هیات مدیره این شرکت جا به جا شدند بلکه برخی مدیریت ها نیز با حکم وی منصوب و جا به جا شدند.


گزینه های جایگزین
هرچند که هنوز مدیرعامل بیمه ایران رسما با این شرکت خداحافظی نکرده و در محل کار خود حاضر می شود اما گمانه زنی ها اذعان دارد که ظاهرا برخي اعضای هیات مدیره این شرکت وشركت تابعه و البته مدیرعامل شرکت بیمه دی که از افراد بدنه بیمه ایران است محتمل ترین افراد برای این پست هستند.لازم به اشاره است که احتمال تغییرات در هیات مدیره این شرکت نیز وجود دارد .

در همین زمینه بخوانید
انتصابات گروهی در بیمه ایران بیمه ایران

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود