امروز: جمعه، 10 فروردین 1403
04/14 1395

گروه سایبان - در حاشیه مراسم رونمایی از اوراق رهنی در وزارت اقتصاد راز پول این  پرسش را که آیا اعضای هیات عامل بیمه مرکزی تغییر می کنند را با وزیر اقتصاد مطرح کرد .

به گزارش پایگاه خبری راز پول، جریان انتشار فیش حقوقی مدیران که از صنعت بیمه کلید خورد و با انتشار فیش حقوقی رئیس کل سابق بیمه مرکزی،اعضای هیات عامل و برخی مدیران این مجموعه به اوج خود رسید هنوز داغ است تا جایی که تا کنون شش بانک بزرگ کشور را دستخوش تغییرات مدیریتی و پس لرزه های خود کرده است .

جابه جایی در اعضای هیات عامل بیمه مرکزی در هفته های گذشته با انتصاب سرپرست معاونت توسعه مديريت ومنابع کلید خورد و معاونت سابق که فیش حقوقی وی نیز در برخی رسانه ها منتشر شده بود با بیمه مرکزی خداحافظی کرد ، این پرسش باقی ماند که آیا با توجه به دستورمسئولین تراز اول کشور در خصوص برکناری مدیران متخلف دستگاه ها آیا تغییر سایر اعضای هیات عامل بیمه مرکزی نیز در دستور کار قرار دارد یا خیر ؟

علی طیب نیا وزیر اقتصاد در حاشیه مراسم رونمایی از اوراق رهنی در وزارت اقتصاد در پاسخ به این پرسش خبرنگار ما که آیا تغییر سایر اعضای هیات عامل بیمه مرکزی در دستور کار قرار دارد سکوت کرد و با تبسم و تکان سر از بین محافظان خود سوار خودرو شد.هرچند نشانه شناسی های زبان بدن مبین این واقعیت است که قطعا درآینده تغییراتی در ترکیب هیات عامل رخ خواهد داد اما علی طیب نیا مشخصا در این رابطه سخنی به میان نیاورد.

بنابراین به نظر می رسد با دستور پیگیری و تحقیق از مدیران در خصوص فیش های حقوقی پرونده اعضای هیات عامل بیمه مرکزی نیز علی رغم بازگشت منابع به خزانه دولت هنوز از دستور کار خارج نشده است .

اما هیات عامل بیمه مرکزی را چه کسانی تشکیل می دهند ؟
عبدالناصر همتی رئیس کل بیمه مرکزی و فردی که پس از جنجال فیش ها وارد این مجموعه شده است . پرویز خسروشاهی که نامبرده نیز کمتر از دوسال در این مجموعه با سمت رسمی قائم مقامی عهده دار مسئولیت است .
مينا صديق نوحي به عنوان معاون بيمه هاي اتكايي در هیات عامل عضویت دارد. نامبرده در دولت قبل نیز عضو هیات عامل بوده و در همین سمت به ایفای نقش مشغول بوده است .در پیک بیمه شماره 2888 آمده است که وی از زمان فرشباف و با معرفی وی در این سمت منصوب شده است. او در زمانی که امین رئیس کل سابق بیمه مرکزی عنوان کرد که بیمه توسعه حق اتکایی اجباری خود را در سال های گذشته به بیمه مرکزی پرداخت نکرده در هیات عامل مسئولیت داشت. فیش حقوقی وی نیز از جمله فیش های منتشر شده است.

رحيم مصدق از دیگر اعضای هیات عامل و هم اکنون معاون طرح و توسعه است . نامبرده پیش از این و در دولت گذشته معاون نظارت بیمه مرکزی بوده است. در پیک بیمه شماره 288 که در مرداد 13888 منتشر شده آمده است که وی با توصیه فرشباف به عنوان معاون نظارت انتخاب شده است . وی پیش از این با حکم دکتر نوروز کهزادی رئیس کل بیمه مرکزی ایران، از تاریخ 20 آذر 1385 به سمت رئیس کمیته امور فنی بیمه مرکزی ایران منصوب شده بود . مصدق تا حدود سال 1390 معاون نظارت بود.

رحیم مصدق متولد بهمن 1345 است؛ مدرک «کارشناسی ارشد در معارف اسلامی و اقتصاد» را در سال 1372 از دانشگاه امام صادق (ع) دریافت و از پایان نامه خود با موضوع «نقش و جایگاه بیمه‌های بازرگانی در اقتصاد ایران» دفاع کرده است. وی همکاری خود با بیمه مرکزی ایران را با سمت کارشناس دفتر مطالعات و پژوهش‌های بیمه‌ای از سال 1371 آغاز کرد و در ادامه به عضویت شورای پژوهشی مرکز تحقیقات بیمه درآمد؛ در سال 1374 رئیس اداره نظارت فنی بیمه نامه‌ها، در سال 1376 معاون مدیر نظارت و در سال 1378 مدیر نظارت بر شرکت‌های بیمه شد؛ از سال 1380به طور همزمان عضو غیر موظف کمیته امور فنی و در طی سه سال (از اول آذر 1382 تا 20 آذر 1385) مدیر نظارت فنی بیمه مرکزی ایران بود. 

مصدق در زمان ریاست کریمی بر بیمه مرکزی معاون طرح و توسعه نیز بود . درست زمانی که وی این سمت را داشت مینا صدیق نوحی نیز معاون اتکایی و امور بین الملل بود. پس از وی عقدا مدتی سرپرست نظارت بود که با حکم کریمی دلخوش جایگزین وی شد . البته با حضور امین در ترکیب هیات عامل میرزایی جایگزین دلخوش شد این در حالی است که حبيب ميرزايي، پیش از این انتصاب مدیرکل دفتر برنامه‌ریزی و توسعه بیمه مرکزی بوده است.
حبيب ميرزايي نیز با عنوان معاون نظارت در این ترکیب قرار دارد و فیش حقوق وی نیز در روزهای گذشته دست به دست شد.
مجيد بهزادپور سرپرست جدید معاونت توسعه مديريت ومنابع است که به تازگی به عضویت هیات عامل منصوب شده است .

از جمله مباحث مهم دوران مدیریت وی بر معاونت نظارت در صنعت بیمه لغو پوانه فعالیت بیمه توسعه در برخی رشته و واگذاری مسئولیت ها به بیمه ایران ، انتصاب اعضای هیات مدیره بیمه ایران بدون تائیدیه بیمه مرکزی، آزاد سازی ذخایر برخی شرکتهای بیمه ، زیان انباشته بیمه ایران ، اختلافات نظر مدیران بیمه تعاون ، ذخیره گیری مثلثی در شرکت ها و ... است . 

این ترکیب که در سال های اخیر در سمت های گوناگون چرخیده و در برخی موارد بدون تغییر بوده، چشم انتظار اتفاقات روزهای آینده است و تغییر در این ترکیب با خداحافظی عقدا کلید خورد و باید دید که آیا موج استعفای داوطبانه که از بیمه مرکزی شروع شد و به بانک ها رفت آیا به سایر اعضای هیات عامل نیز خواهد رسید؟

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود