امروز: جمعه، 10 فروردین 1403
11/18 1395

گروه سایبان - رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به اینکه صندوق‌های بازنشستگی پس از بانک‌ها معضل اساسی کشور خواهند بود،گفت: اگر بخواهیم در بحث نظارت صندوق‌ها وارد شویم دولت در آخر به بیمه مرکزی خواهد رسید.

به گزارش پایگاه خبری رازپول ، عبدالناصر همتی در مراسم افتتاح بیمه زندگی خاورمیانه با ابراز خرسندی از راه‌اندازی اولین شرکت تخصصی فعال در حوزه‌های بیمه های زندگی اظهار داشت: بیمه‌های عمر مهم هستند و کنترل، نظارت و پایش آن از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با بیان اینکه بیمه‌های عمر در پرتفوی بیمه‌های دنیا حرف اول را می‌زند، افزود: متأسفانه ما نتوانستیم توفیقی در این رابطه داشته باشیم. بزرگ‌ترین بیمه‌های فعال در دنیا حق بیمه‌های دریافتی‌شان در رشته زندگی از 24 میلیارد دلار شروع و تا 80 میلیارد دلار می‌رسد اما حق بیمه زندگی در ایران قابل مقایسه با سایر رشته‌ها نیست.

وی با اشاره به مشکلات اقتصادی صندوق‌های بازنشستگی در کشور اظهار داشت: متأسفانه نظارتی بر صندوق‌های بازنشستگی نیست و به نظر من پس از معضل بانک‌ها معضل بلندمدت اقتصاد ما صندوق‌های بازنشستگی هستند و اگر در بحث نظارت این صندوق‌ها بخواهیم وارد شویم دولت در آخر به بیمه مرکزی خواهد رسید.

همتی با اشاره به اینکه ما باید به تدریج به سمت بیمه‌های زندگی برویم و این مسئله نیاز به یک تحول در سیاست‌گذاری و بازاریابی دارد، افزود: بیمه عمر بیش از آنکه یک بیمه فنی باشد یک بیمه سرمایه‌گذاری است و اگر به آن توجه نشود پاشنه آشیلی برای کشور خواهد بود.

وی با بیان اینکه در کشورهای نوظهور حق بیمه‌های عمر چیزی در حدود کشور ما است افزود: ما نمی‌خواهیم خود را با کشورهای پیشرفته مقایسه کنیم اما باید تلاش کنیم به سطح مطلوب در منطقه برسیم.

رئیس کل بیمه مرکزی سرانه حق بیمه در کشور را 100 دلار و بیمه زندگی را 13 تا 14 دلار عنوان کرد و گفت:‌این در حالی است که در کشورهای پیشرفته سرانه‌ بیمه‌ به 1600 دلار می‌رسد و این نشان می‌دهد که ما باید یک کار اساسی انجام دهیم.

همتی اظهار داشت: به همین دلیل نیز من به راه‌اندازی یک شرکت بیمه زندگی به عنوان یک نقطه عطف تأکید داشتم و آنچه در کشور ما ضامن توسعه پایدار است بیمه‌های زندگی است.

رئیس کل بیمه مرکزی همچنین گفت:تصوری وجود دارد که بیمه‌های عمر فقط باید بیمه عمر و سرمایه‌گذاری باشد اما کاری که هندی‌ها کرده‌اند الگوی خوبی است و با حق بیمه‌های کم و در مدت طولانی می‌توان صنعت بیمه را توسعه داد.

وی اظهار داشت: حق بیمه‌های ما در رشته زندگی در سال جاری 2600 میلیارد تومان بوده اما با تجهیز بیمه‌های ارزان می‌توان این رقم را افزایش داد.

رئیس کل بیمه مرکزی با اشاره به ورشکستگی یک شرکت بیمه یادآور شد: اتفاقی که در بیمه توسعه افتاد مردم را نسبت به بیمه‌نامه‌های بلندمدت بدبین کرد. بیمه عمر یک محصول بلند‌مدت است و اگر نتوان اعتماد مردم را جلب کرد نمی‌توان بیمه عمر فروخت.

همتی در عین حال رشد 38 درصدی صدور بیمه‌نامه‌های زندگی در 9 ماهه امسال را نشانگر آغاز توجه به این رشنه مهم در صنعت بیمه دانست.

به گفته همتی تداوم فعالیت بیمه‌های عمر در شرکت‌های جنرال دیگر امکانپذیر نیست و بیمه‌ها باید به طور مستقل به بیمه زندگی بپردازند.

رئیس کل بیمه مرکزی در پایان نسبت به ایجاد و موفقیت شرکت مستقل بیمه زندگی ابراز خوش‌بینی کرد و در عین حال توصیه کرد مدیران بیمه خاورمیانه در سرمایه‌گذاری‌های منابع خود دقت کرده و اسیر هیجانات کوتاه‌مدت نشوند.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود