امروز: جمعه، 10 فروردین 1403
09/22 1400

به گزارش روابط عمومی بیمه ملت؛ این مبحث، با اشاره به این‌که در دوره ديجيتالي شدن شاهد تغييرات اساسي در نحوه استخدام و توسعه نيروها براي شرکت ها خواهیم بود، از اختلال قابل توجه بازار کار در دهه‌هاي آينده خبر داد.

ارائه‌دهنده این مبحث معتقد است: کسب‌وکارها به نوآوران حوزه فناوري‌هاي ديجيتال و کارمنداني با مهارت‌هاي ترکيبي -که علاوه بر حوزه تخصصي خود به فناوري‌هاي ديجيتال پيچيده مسلط هستند-، نياز دارند.

وی در ارائه خود، موفقيت در دنياي ديجيتال را نيازمند تغيير در نحوه تفکر مديران دانست و  کارکنان با مهارت‌هاي بالاي فني را نيازمند امکان کار در ساعات کاري منعطف و موقعيت‌هاي جغرافيايي مختلف خواند.

نویسنده همچنين سازمان‌ها نيز ملزم به بازنگری تنوع استعدادهاي خود و پذیرش تنوع افکار براي ايجاد ارزش در عصر ديجيتال دانست و تاکید کرد که در شرايط پر تلاطم کنوني بسياري از انتخاب رشته‌هاي تحصيلي و در پي آن انتخاب مشاغل، نه با توجه به استعدادها و پتانسل‌هاي افراد بلکه يا از طريق نياز بازار و يا از طريق جو و هيجانات اجتماعي شکل مي‌گيرد.

وی توليد متخصصاني که از تخصص خود لذت نمي‌برند و به کار خود عشق نمي‌ورزند و نیز توليد افرادي که با وجود داشتن تخصص به علت نداشتن استعداد مرتبط از خلاقيت کافي در کار خود بهره‌مند نيستند و در يافتن شغل يا نگه‌داشتن آن دچار مشکل هستند؛ را از نتایج قطعی  این مساله ذکر کرد.

 

روبه‌رو شدن با ا افرادي که احساس افسردگي، خشم، اضطراب و استرس دارند از جمله مواردی بود که نویسنده بر آن صحه گذاشت و در ارائه پیشنهاد برای حل این مساله، ترکيب تست‌هاي ديسک، ام‌بي‌تي‌آي، هالند و هوش چندگانه گاردنر را ارائه‌دهنده اطلاعات مناسبي از کارمند در جهت استخدام و به کارگماري در جاي مناسب و آموزش کاربردي در جهت استعداد و توانمندي افراد اعلام کرد.

نویسنده در پایان، بازآفريني مجدد نيروي انساني در سازمان و مديريت استعداد را راهگشاي تبعات ناشي از تحولات ديجيتال برشمرد.

گفتنی است؛ بحث «مديريت استعداد و يادگيري در عصر ديجيتال» توسط «عباس آزادمنش» رییس اداره آموزش شرکت بیمه ملت در پنل تخصصی سندیکای بیمه‌گران ایران با عنوان «آموزش و توانمندسازی دیجیتالی» روز یکشنبه 14 آذرماه 1400 ساعت 10.30 در سالن مصلی‌نژاد دانشگاه الزهرا (س) ارائه شد.

2134

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود