صفحه اصلي > چهار سوق > آقای مقیمی «أین تذهبون»؟!

آقای مقیمی «أین تذهبون»؟!


3 مهر 1398, 22:27.


گروه چهارسوق- بعد از وقوع مسائلی که به برکناری مدیرعامل سابق ایران‌خودرو انجامید و حواشی فراوانی برای این مجموعه بزرگ بوجود‌آورد، انتصاب چهره‌ای جوان و جدید (که برای مردم و حتی بسیاری از فعالان صنعت خودرو شناخته‌شده نبود)، توجه افکار عمومی را به خود جلب نمود.

با انتصاب و استقرار مدیرعامل جدید، همه فعالان حوزه صنعت خودرو شش‌دانگ حواسشان را معطوف تغییرات و تحولات پیش‌رو نمودند، حق هم دارند، زیرا این تغییرات و انتصابات، تکلیف خیلی از مسایل را برای امروز و آینده این صنعت رقم خواهد زد.
ایران‌خودرو بنگاه اقتصادی است که با مشکلات فراوان و بزرگی در همه‌ی عرصه‌ها دست‌به‌گریبان است. زیان انباشته‌ی ۲۵ هزار میلیارد تومانی، تحریم‌های نا‌جوانمردانه، عدم وجود شفافیت در عملکردهای گذشته، بهم‌ریختگی بی‌سابقه در اهداف و استراتژی‌ها، قراردادهای بلاتکلیف، بدهی‌های معوقه به زمین و زمان، چندین هزار نفر فعال مستقیم و غیر مستقیم که چشم امیدشان به چرخ لنگ و وامانده‌ی این غول بی‌ شاخ و دم است و… چندین و چند مشکل و معضل دیگر که فقط یکی از آن‌ها کافی‌ست تا به‌تنهایی بتواند باغ مصفایی را به خزان و نیستی بکشاند.
از اطراف و اکناف نام‌هایی بعنوان کاندید‌اهای مناصب مختلف به گوش می‌رسید که در بین آن‌ها نام اشخاصی با تجربه و با سابقه و امتحان پس‌داده هم بود که الحق برخی از آن‌ها صاحب نام و صاحب برند در حوزه‌ی تخصصی‌شان بودند و همین امر امیدها را به انجام تغییرات مثبت و اثربخش، تقویت کرد.
آرام آرام تغییرات آغاز شد و هم‌زمان زمزمه‌ها نیز بیشتر شد و با انجام هر تغییری و صدور هر حکمی باز هم بیشتر و بیشتر شد!!!
برای روشن شدن ماجرا و پیدا کردن جواب برای افکار عمومی، با آن‌هایی که نام‌شان در لیست کاندیداها بود تماس گرفتیم. عجبا که با هر تماسی که میگرفتیم علاوه بر اینکه پاسخ مناسب و درخوری دریافت نمی‌کردیم، بلکه به تعداد سؤالات هم افزوده می‌شد!!!
همه آن‌ها یا کنار کشیده بودند، یا میگفتند شایعه بوده یا…!
موضوع جالب شد و هرچه بیشتر تلاش کردیم برای کسب خبر، اطلاعاتی دریافت کردیم که بیشتر مأیوس شدیم.
معلوم شد که همان قصه همیشگی افراد در سایه و انتصابات باندی و خط دهی از بیرون سازمان و قدرت گرفتن جریانی که به دلیل یک زخم کهنه‌ی ناسور، یک نفوذی خودی به داخل فرستاده و خط انتقام را فعال نموده و… باقی ماجرا!!!
نتیجه‌اش هم که به راحتی قابل پیش‌بینی است. هر رقیبی را با انگ و برچسب و غیره از میدان بیرون می‌کنند و در یک فضای بی‌رقیب و انحصاری، بازار مناصب در تملک خودشان و هم‌قطارانشان قرار خواهد گرفت. می‌بینید؟ انگار در صنعت خودرو همه‌چیز به همه‌چیز شبیه شده.
آقای مقیمی، دوستان شما برای این اتهام‌زنی‌ها از کجا استعلام می‌گیرند؟ واحد نظارتی فعلی ایران خودرو که مدیرش به دلیل همان حواشی که گفتیم با قید وثیقه آزاد است و صلاحیت مجموعه تحت مدیریتش زیر سوال است و مسئولین قبلی هم که هنوز خاطره بی‌صلاحیتی و سهل‌انگاری‌شان در آن حادثه دلخراش از یاد پرسنل ایران خودرو پاک نشده.
آقای مقیمی، «أین تذهبون»؟!
شما وقت زیادی برای نجات این بیمار رو به موت ندارید.
یک وقت به خودتان نیایید که کار از کار گذشته باشد.
شاید الان هم که این مطلب را می‌خوانید قدری دیر شده باشد.
نگاه دیگری به نزدیکان مورد اعتمادتان بیاندازید. ابوموسی اشعری هم در دانش قضا تبحر داشت و از فقهای دوران پیامبر (صلی‌الله‌علیه‌و‌آله‌وسلّم)، و از اصحاب فتوی در روزگار خود بود و هم بسیار در امر نماز و خواندن قرآن مقید بود و صوت خوبی هم داشت ولی با همه محاسنی که داشت، یک عیب بزرگ هم داشت، ساده‌لوح بود و عمروعاص به راحتی فریبش داد. یادتان باشد که ابوموسی اشعری‌ها می‌توانند هر جنگ برده‌ای را به یک شکست تاریخی تبدیل کنند.

این رسانه بعنوان نماینده افکار عمومی و به جهت انجام تکلیف اجتماعی، با گویاترین زبان و با کمترین پرده‌پوشی، گفتنی‌ها را گفت و این خبر برای ثبت در این تاریخ منتشر شد.
بدانید که هدفی بجز دلسوزی و نهی از منکر نداشتیم و بسیار خرسند و خوشحال خواهیم بود که در سالی که مزین به نام رونق تولید است، قدمی هرچند کوتاه در روشنگری و اصلاح امور برداشته باشیم.

بازگشت | Web Statistics