امروز: جمعه، 31 فروردین 1403
07/13 1395

گروه بازار پول - وزیر امور اقتصادی و دارایی در مجمع عمومی بانک سپه، ضمن تقدیر از مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و کارکنان بانک سپه گفت: امیدوارم بانک سپه به عنوان نخستین بانکی ایرانی، به لحاظ وضعیت نسبتهای مالی نیز بانک اول کشور باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی بانک سپه، علی طیب نیا در مجمع عمومی بانک سپه برای بررسی عملکرد سال مالی منتهی به 29 اسفند 94 گفت: از مدیرعامل، اعضای هیأت مدیره و همه همکاران خوبمان در بانک سپه تشکر می کنم ، چرا که این بانک تا خروج از تحریم، سالهای سختی را پشت سرگذاشت.

وی با بیان اینکه امیدوارم بانک سپه در حوزه نسبتهای مالی، بانک اول کشور شود گفت: همچنین این بانک می تواند با توجه به پتانسیل های خود پیشرو و پیشتاز در اصلاح نظام اقتصادی کشور باشد.

رئیس مجمع عمومی بانک سپه با اشاره به مشکلات ، تحریمها و محدودیتهایی که در سالهای اخیر متوجه نظام بانکی به ویژه بانک سپه بوده گفت: حل مشکلات نظام بانکی جزو اولویت های کشور است.

وی حل مشکلات معیشتی، رفاهی، سرمایه گذاری، اشتغال، رفاه، عدالت اجتماعی، تحقق اقتصاد مقاومتی و... را در گروی اصلاح نظام تأمین مالی کشور دانست که بخش عمده آن برعهده نظام بانکی است.
وزیر امور اقتصادی و دارایی به اشاره به تلاشهای بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان مدیریت در تهیه برنامه ای برای اصلاح نظام بانکی کشور گفت: در این ارتباط دو تبصره 35 و 36 به مجلس ارائه شده که می تواند به نظام بانکی کمک و مساعدت نماید.

وی با تشکر از نظام بانکی کشور گفت: از تک تک مدیران، پرسنل و کارکنان نظام بانکی کشور تشکر می کنم . به نظر من در جنگ اقتصادی و تحریمی که بر کشور وارد شد، نظام بانکی علی رغم همه مشکلات، موفق بود و نمره قبولی گرفت.

طیب نیا با تأکید بر اینکه به یاد بیاوریم چه تحریمی بر اقتصاد و نظام بانکی کشور وارد شد گفت: به پشتوانه این تجربه و گشایشهایی که در دوران پساتحریم صورت گرفته باید بتوان وضعیت نظام بانکی را متحول کرد.
وی افزود: بسیاری از شاخصها در نظام بانکهای کشور روند مطلوبی داشته است به عنوان مثال، نسبت کفایت سرمایه بانک سپه در مقایسه به نسبت سال 91 علی رغم تحریم و کاهش قیمت نفت رشد 400 درصدی داشته است که چنانچه در دوران پساتحریم رشد 400 درصدی دیگری حاصل شود این بانک به شرط، تخصیص منابع با اولویت، شناخت قابلیتهای اقتصادی و... قادر خواهد بود به وضعیت مطلوبتری دست یابد.
وی تأکید کرد: دولت بر این باور است اولویت اصلی ما اصلاح تأمین مالی کشور با تأکید بر اصلاح نظام بانکی است.



تقدیر معاون امور بانک و بیمه و شرکت های دولتی وزیر اقتصاد از عملکرد بانک سپه
 معاون امور بانک و بیمه و شرکت های دولتی وزارت امور اقتصادی و دارایی در مجمع عمومی سالانه بانک سپه ضمن قدردانی از عملکرد مناسب این بانک از حمایت های بانک سپه از بنگاههای کوچک و متوسط تقدیر کرد و آن را ستودنی دانست.
دکترحسین قضاوی در جلسه عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک سپه با بیان اینکه به سهم خود از تلاشهای مدیرعامل، اعضای هیأت و کارکنان بانک سپه تقدیر و تشکر می کنم گفت: با توجه شرایطی که بانک سپه در جریان تحریمها داشت، هرچقدر از این تلاشها تشکر کنیم باز کم است.
وی افزود: بانک سپه در حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط و به ویژه بنگاههایی که در شرایط بد اقتصادی قرار دارند، نقش بسزایی دارد.
دکترقضاوی گفت: حدود 700 بنگاه از 7500 بنگاه مشکل دار، توسط بانک سپه برای خروج از بحران تأمین مالی شد.

دکتر پورمحمدی:کمک ویژه بانک سپه به دولت در حوزه آب قابل تقدیر و تحسین است

معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور در جلسه عمومی عادی سالانه صاحبان سهام بانک سپه ضمن تقدیر از عملکرد این بانک گفت: کمک ویژه بانک سپه به دولت در حوزه آب، قابل تقدیر و تحسین است.
حمید پورمحمدی که در مجمع عمومی بانک سپه برای بررسی عملکرد سال مالی منتهی به 29 اسفند 94 و در جمع وزیر و معاون وزارت امور اقتصادی و دارایی، حسابرسان، نمایندگانی از سازمان برنامه و بودجه، تعاون کار و رفاه اجتماعی، جهاد کشاورزی، وزارت صنعت، معدن و تجارت و نیز مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره و مدیران ارشد این بانک سخن می گفت اظهارداشت: بانک سپه به دولت به ویژه در حوزه آب که موضوع بحران کشور است کمک ویژه ای کرده است. بحث آب در ایران از جایگاه مهمی برخوردار است و همین مهم حکایت از اهمیت حمایتهای بانک سپه از این حوزه دارد.
معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور افزود: بانک سپه همچنین نقش بسیار موثری در حوزه خرید تضمینی گندم داشته که در راستای نیز از عملکرد مطلوبی برخوردار بوده است.
وی با تأکید بر لزوم افزایش سرمایه بانک سپه و نیز ضرورت هماهنگی بین سازمان برنامه و بودجه و وزارت امور اقتصادی و دارایی برای بازپرداخت بدهی های دولت به بانکها به ویژه به بانک سپه گفت: از عملکرد بانک سپه به ویژه مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره این بانک و نیز کارکنان آن تقدیر و تشکر می کنم و نیک می دانم که فشاری که در دوران تحریم بر مدیرعامل و اعضای هیأت مدیره آن بوده چند برابر آن بر رئیس مجمع و نیز رئیس کل بانک مرکزی وارد شد.
پور محمدی ضمن تشکر ازطیب نیا رئیس مجمع و وزیر امور اقتصادی و دارایی وسیف رئیس کل بانک مرکزی در تحمل این فشارها برای سالم نگه داشتن سیستم بانکی از یکسو و نیز تأمین منابع مالی مورد نیاز اقتصاد از طریق بانکها از سوی دیگر، به تلاشهای صورت گرفته وزیر اقتصاد، دولت و تیم مذاکره کننده برای خروج بانک سپه از تحریم اشاره کرد و گفت: اگر این تلاشهای شبانه روزی نبود، خروج بانک سپه از تحریم در حد یک رویا باقی می ماند.

* سال 94 نقطه عطفی در تاریخ بانک سپه در خروج از تحریم سازمان ملل

وی افزود: سال 94، نقطه عطفی در تاریخ بانک سپه به دلیل خروج از تحریم سازمان ملل است. با خروج این بانک از تحریمها و اعتمادی که به این بانک وجود دارد باعث شد تا بتواند به ایفای نقش خود در سطوح داخلی و بین المللی بپردازد. پورمحمدی تأکید کرد: با تلاشهای صورت گرفته از سوی دولت و وزیر اقتصاد و تیم مذاکره کننده، رویای خروج بانک سپه از تحریم محقق شد و بانک سپه با مغتنم شمردن این فرصت باید به ایفای نقش آفرینی بیش از پیش بپردازد.

.

ارسال نظر

نام:*
ایمیل:*
متن نظر:
کد امنیتی: *
عکس خوانده نمی‌شود